Ontspannen en bevordering van de doorbloeding

Versnelt de afvoer van afvalstoffen.

Schoonheidssalon Mooi Zo! biedt verschillende soorten massages aan, waaronder de complete lichaamsmassage van  een uur waarbij de rug, benen, voeten, armen en hoofd met olie wordt gemasseerd. Je kan ook kiezen voor een deelmassage van 30 minuten van bijvoorbeeld rug/nek / schouders of benen en voeten. Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak “vastzitten” in je lichaam.

Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of  je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens.

Bindweefselmassage
Bij een bindweefselmassage worden de huidlagen van elkaar los gemasseerd. Dit bevordert de doorbloeding tussen de verschillende huidlagen en versnelt de afvoer van afvalstoffen. De huid zelf wordt aangezet tot de aanmaak van collageen. Na de behandeling zal je huid weer stralen en is de conditie van je huid verbeterd.

Indicaties voor een bindweefselmassage zijn:

  • Rimpels-vervagen door versnelde stofwisseling
  • Acne-regulatie van de talfafscheiding en betere huidweerstand
  • Littekens-minder zichtbaar door het losmaken van verklevingen
  • Rokershuid-gezonde teint door betere doorbloeding
  • Verslapte huid-aanmaak nieuw bindweefsel
  • Een gevoelige, dunne of couperosehuid hoeft geen belemmering te zijn voor een dieptemassage.

Voor een optimaal resultaat zijn meerdere massages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur beter. Een kuur is 1x per week gedurende 3 weken, dan 3 weken rust, vervolgens weer 3 weken 1 x per week.

Hotstone massage
Tijdens een hotstone massage ontdekt u de heerlijkheid van de zeer gladde basaltstenen van vulkanische oorsprong. De combinatie van de warmte die de stenen afgeven en masserende bewegingen, zorgt voor een effectieve massage. Er wordt dieper tot het spierweefsel gedrongen. Een hotstone massage draagt bij aan zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften, stimuleert de organen en kan hiermee het lichaam meer in balans brengen. Puur genieten!

Ook voor een gehele rugmassage, een complete lichaamsmassage en een hoofdhuidmassage kunt u heerlijk komen ontspannen bij schoonheidssalon Mooi Zo!

 

Ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.
Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email.