Wenkbrauwen, eyeliner of lipliners je hebt er geen omkijken meer naar

Een mooie basis voor wanneer je geen of weinig make up wilt gebruiken!

Permanent Make Up

Als PMU (permanent Make Up) specialist bied ik de mogelijkheid om subtiel te corrigeren waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Permanent make up is een revolutionaire pigmentatie methode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de eerste laag van de huid worden aangebracht.

Dit geeft meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging PMU kan ook om praktische redenen de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer u allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Medische pigmentatie

Tepelhof pigmentatie wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Deze ingreep is medisch gezien vaak noodzakelijk maar hierdoor kan de tepel wel weggehaald zijn, en hierdoor kan u zich onzeker voelen. Met tepelhofpigmentatie haal ik die onzekerheid bij u weg doordat ik de tepel volledig reconstrueer dmv micro pigmentatie. Het resultaat zal zeer natuurlijk ogen door de drie dimensionale effecten die ik toepas. Bij deze behandeling neem ik ruim de tijd voor een intake-gesprek. Allereerst overleggen we samen wat u van de behandeling verwacht en hoe ik in uw wensen kan voorzien. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel in een prettige en rustige behandelruimte. Op deze manier help ik u graag om een moeilijke periode op een positieve manier af te sluiten.

Microblading: Handmade realistische wenkbrauwen

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanent make-up voor de wenkbrauwen. Dit gebeurt handmatig, dus zonder apparaat waardoor getekende haartjes flinterdun zijn en ook zo subtiel blijven. Met een blade (mesje) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid. De vorm van de wenkbrauwen wordt eerst uitgemeten en getekend. Volume en ronding wordt aangepast aan je wensen en de vorm van je gezicht. Voor de kleurbepaling zal worden gekeken naar de huid- en haar tint. Als je tevreden bent en akkoord met het getekende model gaat de behandeling pas beginnen. Met deze techniek heb je altijd mooie natuurlijk gevormde wenkbrauwen.

Ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.
Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email.