Nooit meer scheren en altijd een gladde huid

Met permanente ontharing ben je (ook heren) van al je ongewenste haren af

Nooit meer scheren en toch altijd een gladde huid?
Met permanente ontharing ben je van al je ongewenste haren af.
Permanent ontharen houdt in dat van alle aanwezige haren het haarzakje wordt doodgemaakt. Deze haren komen daardoor niet meer terug. Dat betekent echter niet dat op de behandelde plek nooit meer haar zal groeien. In de huid bevinden zich nog ‘slapende’ haren die ooit actief kunnen worden door bijvoorbeeld hormoonwisselingen. Hierdoor kunnen herhalingsbehandelingen nodig zijn.

IPL
IPL staat voor Intense Pulsed Light en is een ontharingstechniek met behulp van licht. De haarwortel wordt hierbij opgewarmd door een krachtige lichtbron die door de huid doordringt tot in de haarwortels. Door een lichtsoort te gebruiken die wordt geabsorbeerd door het pigment in de haren, nemen de haren dit licht op waardoor ze warm worden. Dit heeft tot gevolg dat onderhuids het haarzakje wordt vernietigd zodat er geen nieuw haar meer kan groeien.

Ontharing met licht is niet mogelijk voor rood, lichtblond en grijs haar. In deze haarkleuren zit bijna geen pigment wat nodig is om met licht het haarzakje te kunnen verwarmen. De enige manier om deze haren duurzaam te verwijderen is door middel van elektrische epilatie.


Ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.

Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email.