Een revolutionair apparaat voor het toepassen van micro-needling

De huid wordt gladder, voller, weerbaarder, steviger, en egaler van kleur

NIEUW! MEDISCHE MICRONEEDLING MET DE SKINPEN

Ik werk al een aantal jaren met microneedling voor huidverbetering en was dan ook erg sceptisch over weer een nieuw product.
Nadat ik zelf met deze nieuwe pen heb gewerkt en het zelf heb ondergaan ben ik erg enthousiast over de resultaten.

Medische microneedling is effectiever; er zijn dus minder behandelingen nodig, voelt comfortabeler en zorgt direct voor een zichtbaar resultaat, wat aan kan houden tot 6 maanden na de behandeling.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren en het is het enige FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld! De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de Skinpen het enige microneedling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

Indicaties; (acne) littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekjes, doffe huid, grove huidstructuur, striae, verslapte huid.

Na de behandeling
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. 

Wanneer is het eindresultaat zichtbaar?
4 weken na de SkinPen kuur zullen de eerste huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken. Onderzoek heeft aangetoond dat de deelnemers 80% verbetering zagen na 1 maand, na 6 maanden was dit verhoogd na een verbetering van 90%.

Nano-Dermabrasie
Nano-Dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van Nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij de behandeling van: 

  • Ruwe huid
  • Couperose
  • Zonbeschadiging
  • Acne
  • Grauwe huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding

Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt. Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en behouden.

 

Ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.
Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email.