Een effectieve exfoliatie van de bovenste beschadigde huidlaag

Het heeft een zeer positief effect op anti-aging, pigmentatie en acne

De stap naar een mooie glanzende huid.
Deze professionele peeling zorgt voor een een effectieve exfoliatie van de bovenste, beschadigde huidlaag met als resultaat een frisse, vernieuwde en stralende huid. Tevens werkt het als een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen aanpakt. De combinatie van Alpha- en Beta Hydroxy zuren hebben een zeer positief effect op anti-aging, pigmentatie en acne.

De huid wordt gereinigd en voorbereid met een ontvettende primer. De peeling wordt aangebracht dit kan een prikkelend gevoel geven en er kan roodheid ontstaan. Dit is normaal. Ook kan de huid tot 24 uur erna nog gevoelig blijven. Na 3-7 minuten wordt de peeling met koud kompressen verwijderd en wordt er een kalmerende spray aangebracht. Dan wordt er een herstellende crème gebruikt die de huid optimaal beschermd en verzorgd. Om het beste resultaat te mogen verwachten na een peeling is het gebruikmaken van optimale verzorging en zonbescherming van groot belang.

Interval: Om de 2-4 weken, kuur van 3-6 x

 

Ik ben erg benieuwd waar ik je mee kan helpen.
Je kan bij mij geheel vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek aanvragen bel mij via 0164 61 51 48 of stuur me een email.