Make up met Bionome kwaliteit

Enkel natuurlijke ingrediënten

Schoonheidssalon Mooi zo! verzorgt uw make-up voor verschillende gelegenheden. Voor bijvoorbeeld bruids- of feestmake-up. Ook voor advies over uw persoonlijke make-up kunt u terecht in mijn salon.

 

Een workshop

Voor een vriendinnenmiddag, een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsuitje of als origineel cadeau; regelmatig geef ik een workshop visagie voor diverse gelegenheden. Deze interessante, maar vooral gezellige middag staat in het teken van kleurgebruik. Wat doen donkere en lichte kleuren make-up? Wat versterkt elkaar en wat camoufleert? Ik laat zien hoe je een perfecte basis make-up aan kunt brengen en hoe je dingen kunt corrigeren of camoufleren. Ook informatie over visagie producten en het optimale gebruik daarvan komen aan bod. Met behulp van twee modellen laat ik zien hoe je een goede dag- en avond make-up of bijvoorbeeld smokey eyes aan kunt brengen. Uiteraard krijg je daarbij ook een persoonlijk advies.

Vervolgens ga je zelf aan de slag. Zo kun je direct alle informatie toepassen. Bovendien is de workshop ideaal om eens iets anders te proberen dan je zelf gewend bent. Met een eigen spiegel, kwastenset en testers blijft iedereen lekker bezig. U geniet samen van een ontspannen en gezellige middag uit, vol interessante visagie informatie, praktische toepassingen en natuurlijk een hapje en een drankje!
Inschrijven

 

Inschrijven workshop?
Workshops vinden plaats op aanvraag, voor groepen van 4 tot 6 personen. De kosten bedragen 30,- per persoon. De workshop wordt desgewenst ook op locatie gegeven. Voor meer informatie of voor het plaatsen van een aanvraag, kunt u bellen op 0164 61 51 48 of stuur me een email.